Uw producten laten zandstralen nabij Hoorn?

Meijn Coatings is een straalbedrijf dat voor u materialen kan zandstralen nabij Hoorn. Zandstralen is een behandelmethode die dient ter voorbereiding van vervolgbehandelingen, zoals poedercoating. Daarmee kan de duurzaamheid van een materiaal verlengd worden. Bij het zandstralen nabij Hoorn wordt gebruik gemaakt van een hoge druk spuit. In een straalcabine wordt door de straler gritkorrels op het materiaal gespoten.

Zandstralen nabij Hoorn is daarom ook wel bekend als gritstralen. Bij het proces wordt een hard materiaal in wezen geschuurd, waardoor dingen als roest, walshuid en oude verflagen kunnen worden verwijderd van het oppervlakte. Dat maakt een vervolgbehandeling effectiever. Zo kan bij het poedercoaten de coating zich beter aan het oppervlakte hechten. Heeft u de beschikking over materialen als staal of aluminium en wilt u deze laten zandstralen nabij Hoorn? Neem dan direct contact op met ons. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!

Specialist in het zandstralen nabij Hoorn

Als straalbedrijf specialiseert Meijn Coatings zich naast het poedercoaten ook in zandstralen nabij Hoorn. We beschikken over veel kennis en weten precies welke behandelmethode de beste is voor uw product. Waar het ene product misschien baat heeft bij onze badenreeks, zal het andere product meer profijt hebben van het zandstralen nabij Hoorn.

Voor een optimaal resultaat bij het poedercoaten dient de juiste methode gekozen worden, zodat de poedercoating zich maximaal kan hechten aan uw product. Dat voorkomt dat uw materiaal al binnen korte tijd kan gaan onthechten, schilferen en blazen.

Over Meijn Coatings

Doordat ons bedrijf is gevestigd in Medemblik kunnen we uw materialen zandstralen nabij Hoorn. We hebben al veel ervaring en hebben ons over verloop van tijd goed ontwikkeld als bedrijf. Mede daardoor hebben we in 2016 onze productiehal kunnen uitbreiden met een automatische straalhal van Sybrandy. Meijn Coatings beschikt over de beste apparatuur verkrijgbaar en maakt gebruik van innovatieve technieken bij het zandstralen nabij Hoorn.

Ons personeel is bekwaam en ervaren, wat erg van belang is bij het zandstralen nabij Hoorn. Dit is namelijk een precisie proces dat om ervaring vraagt voor een goed resultaat. Met onze no-nonsense mentaliteit, ervaring en kennis kunnen we uw producten binnen zeer snelle tijd zandstralen nabij Hoorn. Daarom zijn onze levertijden kort en kunnen we de tarieven laag houden.

Direct contact opnemen?

Wilt u Meijn Coatings inschakelen voor het zandstralen nabij Hoorn? Bel ons dan nu op 0227- 608 002. Een bericht per e-mail of via het contactformulier sturen is ook mogelijk. Onze medewerkers voorzien u graag van vrijblijvend advies en kunnen een prijsopgave op maat voor u opstellen.

Contact opnemen Bel: 0227 608 002

© Copyright 2019 –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V. – Design & Online Marketing

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl