Meijn Coatings is een straal- en coatbedrijf

Bent u het internet aan het afspeuren voor een straalbedrijf bij u in de buurt?  Zoek dan niet verder, want Meijn Coatings is het bedrijf waar u naar op zoek bent. We zijn een in Medemblik gevestigd straalbedrijf nabij Friesland. Onze klanten zitten door heel Nederland maar voornamelijk in Noord-Holland. Zo hebben wij klanten uit Friesland, Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard en Purmerend. We hebben klanten in verschillende branches en kunnen voor hen diverse producten stralen en poedercoaten. Zo kunnen we producten als aluminium en staal duurzamer maken.

Stralen is een voorbehandelmethode om het poedercoat-proces effectiever te maken. Als straalbedrijf kunnen we met een hoge druk een straalmiddel op uw producten spuiten, waardoor roest, walshuid en oude verflagen kunnen worden verwijderd. Het oppervlak van uw product wordt zo opgeruwd, waardoor de poedercoating zich beter aan het product kan hechten. Wilt u Meijn Coatings inschakelen als uw straalbedrijf? Schroom dan niet en neem direct contact op!

Een gespecialiseerd straalbedrijf

Meijn Coatings is als straalbedrijf een specialist op het gebied van stralen en poedercoaten. Daarom weten we altijd welke voorbehandelmethode het meest geschikt is voor uw product. Dat kan zowel een badenreeks zijn, of het stralen van uw product. De juiste voorbehandeling zorgt voor een goede hechting bij het poedercoaten. Als modern straalbedrijf hebben we de beschikking over de nieuwste technieken en professionele apparatuur en kunnen uw producten voorbehandelen middels dompelreeksen waarna de producten gestraald kunnen worden.

Daartoe heeft ons bedrijf in Medemblik sinds 2016 al beschikking over een volledig automatische straalhal van Sybrandy. Omdat stralen een proces is dat veel kennis en ervaring vereist hebben we enkel de meest ervaren vaklieden in dienst. Vakmanschap is namelijk een belangrijke factor voor de kwaliteit van het stralen. Met onze ervaren stralers kunnen we uw producten op snelle en efficiënte wijze met veel precisie stralen. Ons straalbedrijf kan daarom de levertijden kort houden en lage tarieven hanteren.

Over Meijn Coatings

Ondanks dat we gevestigd zijn in Medemblik hebben wij klanten uit het hele land. We kunnen producten stralen en poedercoaten teneinde deze voor u te verduurzamen. Over verloop van tijd hebben we de nodige ervaring opgedaan, wat ons straalbedrijf in staat heeft gesteld elk proces te perfectioneren. We erkennen het belang van een goede voorbehandeling en kunnen daarom altijd de beste methode kiezen, zij het stralen dan wel een badenreeks.

Daarmee kan voorkomen worden dat uw producten binnen korte tijd al gaan onthechten, schilferen en blazen. Meijn Coatings B.V. staat bekend om zijn no-nonsense mentaliteit, ervaring en scherpe tarieven.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Meijn Coatings staat voor u klaar. Aarzel niet en neem contact met ons op. U kunt ons bellen op 0227- 608 002, een e-mail sturen naar info@meijncoatings.nl of het contactformulier op de website invullen. We zijn u graag van dienst.

Contact opnemen Bel: 0227 608 002

© Copyright 2018  –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V.

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl