Meijn Coatings kan uw producten stralen en poedercoaten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u producten kan stralen? Maak dan kennis met Meijn Coatings. Al vele jaren stralen wij producten voor bedrijven in diverse branches. Producten stralen is een goede wijze om producten voor te behandelen, wanneer deze producten niet op chemische wijze kunnen of mogen worden voorbehandeld.

Tijdens het stralen wordt onder hoge druk een straalmiddel op uw product gespoten. Op die manier wordt uw product vrijgemaakt van roest, walshuid of oude verflagen en opgeruwd voor een maximale hechting met poedercoating.

Daartoe beschikken wij over een automatische straalhal van Leering uit Hengelo. Omdat stralen een proces is dat veel kennis en ervaring vereist hebben we enkel de meest ervaren vaklieden in dienst. Vakmanschap is namelijk een belangrijke factor voor de kwaliteit van het stralen. Met onze ervaren stralers kunnen we uw producten op snelle en efficiënte wijze met veel precisie stralen. We kunnen daarom de levertijden kort houden en scherpe tarieven hanteren.

Heeft u producten die u door Meijn Coatings wil laten stralen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Schakel Meijn Coatings in om uw producten te stralen en te poedercoaten

Nadat uw product op de juiste wijze is voorbehandeld via de badenreeks of de straalhal, wordt uw product via een transportsysteem naar één van de spuitcabines geleid. De cabines beschikken over de nieuwste apparatuur, welke zorgdragen voor de juiste applicatie van de beschermende coatlagen.

Afhankelijk van de toepassing van uw product (binnen-, buiten of maritieme toepassing) wordt één of meerdere lagen poedercoating aangebracht. Hiertoe beschikt Meijn Coatings over meerdere soorten primers afhankelijk van uw product, de polyester topcoat in alle kleuren van de Classic Ral kaart en matte en structuurpoeders. Na applicatie wordt uw product op de juiste temperatuur gemoffeld om voor een langdurige verduurzaming van uw product zorg te dragen

Door niet te bezuinigen op verpakkingsmaterialen wordt er voor gezorgd dat uw product tijdens transport niet kan beschadigen.

Bent u het internet aan het afspeuren voor een straalbedrijf bij u in de buurt?  Zoek dan niet verder, want Meijn Coatings is het bedrijf waar u naar op zoek bent. We zijn een in Medemblik gevestigd straalbedrijf nabij Friesland. Onze klanten zitten door heel Nederland maar voornamelijk in Noord-Holland. Zo hebben wij klanten uit Friesland, Hoorn, Purmerend, West-Friesland en Purmerend. We hebben klanten in verschillende branches en kunnen voor hen diverse producten stralen en poedercoaten. Zo kunnen we producten als aluminium en staal duurzamer maken.

Stralen is een voorbehandelmethode om het poedercoat-proces effectiever te maken. Als straalbedrijf kunnen we met een hoge druk een straalmiddel op uw producten spuiten, waardoor roest, walshuid en oude verflagen kunnen worden verwijderd. Het oppervlak van uw product wordt zo opgeruwd, waardoor de poedercoating zich beter aan het product kan hechten. Wilt u Meijn Coatings inschakelen als uw straalbedrijf? Schroom dan niet en neem direct contact op!

Een gespecialiseerd straalbedrijf

Meijn Coatings is als straalbedrijf een specialist op het gebied van stralen en poedercoaten. Daarom weten we altijd welke voorbehandelmethode het meest geschikt is voor uw product. Dat kan zowel een badenreeks zijn, of het stralen van uw product. De juiste voorbehandeling zorgt voor een goede hechting bij het poedercoaten. Als modern straalbedrijf hebben we de beschikking over de nieuwste technieken en professionele apparatuur en kunnen uw producten voorbehandelen middels dompelreeksen waarna de producten gestraald kunnen worden.

Daartoe heeft ons bedrijf in Medemblik sinds 2016 al beschikking over een volledig automatische straalhal van Leering. Omdat stralen een proces is dat veel kennis en ervaring vereist hebben we enkel de meest ervaren vaklieden in dienst. Vakmanschap is namelijk een belangrijke factor voor de kwaliteit van het stralen. Met onze ervaren stralers kunnen we uw producten op snelle en efficiënte wijze met veel precisie stralen. Ons straalbedrijf kan daarom de levertijden kort houden en lage tarieven hanteren.

Over Meijn Coatings

Ondanks dat we gevestigd zijn in Medemblik hebben wij klanten uit het hele land. We kunnen producten stralen en poedercoaten teneinde deze voor u te verduurzamen. Over verloop van tijd hebben we de nodige ervaring opgedaan, wat ons straalbedrijf in staat heeft gesteld elk proces te perfectioneren. We erkennen het belang van een goede voorbehandeling en kunnen daarom altijd de beste methode kiezen, zij het stralen dan wel een badenreeks.

Daarmee kan voorkomen worden dat uw producten binnen korte tijd al gaan onthechten, schilferen en blazen. Meijn Coatings B.V. staat bekend om zijn no-nonsense mentaliteit, ervaring en scherpe tarieven.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Meijn Coatings staat voor u klaar. Aarzel niet en neem contact met ons op. U kunt ons bellen op 0227- 608 002, een e-mail sturen naar info@meijncoatings.nl of het contactformulier op de website invullen. We zijn u graag van dienst.

Contact opnemen Bel: 0227 608 002

© Copyright 2019 –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V. – Design & Online Marketing

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl