Meijn Coatings is een straalbedrijf vlakbij Friesland

Bent u het internet aan het afspeuren voor een straalbedrijf te Friesland? Zoek dan niet verder, want Meijn Coatings is het bedrijf waar u naar op zoek bent. We zijn een in Medemblik gevestigd straalbedrijf nabij Friesland. We hebben klanten in verschillende branches en kunnen voor hen diverse producten stralen en poedercoaten. Zo kunnen we producten als aluminium en staal duurzamer maken.

Stralen is een voorbehandelmethode om het poedercoat-proces effectiever te maken. Als straalbedrijf nabij Friesland kunnen we met een hoge druk een straalmiddel op uw producten spuiten, waardoor roest, walshuid en oude verflagen kunnen worden verwijderd. Het oppervlak van uw product wordt zo opgeruwd, waardoor de poedercoating zich beter aan het product kan hechten. Wilt u Meijn Coatings inschakelen als uw straalbedrijf dichtbij Friesland! Schroom dan niet en neem direct contact op!

Een gespecialiseerd straalbedrijf nabij Friesland

Meijn Coatings is als straalbedrijf nabij Friesland specialist op het gebied van stralen en poedercoaten. Daarom weten we altijd welke voorbehandelmethode het meest geschikt is voor uw product. Dat kan zowel een badenreeks zijn, of het stralen van uw product. De juiste voorbehandeling zorgt voor een goede hechting bij het poedercoaten. Als straalbedrijf vlakbij Friesland hebben de beschikking over de modernste technieken en nieuwste apparatuur en kunnen uw producten voorbehandelen middels dompelreeksen of door deze te stralen.

Daartoe ons straalbedrijf dichtbij Friesland sinds 2016 over een volledig automatische straalhal van Sybrandy. Omdat stralen een proces is dat veel kennis en ervaring vereist hebben we enkel de meest ervaren vaklieden in dienst. Vakmanschap is namelijk een belangrijke factor voor de kwaliteit van het stralen. Met onze ervaren stralers kunnen we uw producten op snelle en efficiënte wijze met veel precisie stralen. Ons straalbedrijf nabij Friesland kan daarom de levertijden kort houden en lage tarieven hanteren.

Over Meijn Coatings

Meijn Coatings is een straalbedrijf nabij Friesland. We kunnen producten stralen en poedercoaten teneinde deze voor u te verduurzamen. Over verloop van tijd hebben we de nodige ervaring opgedaan, wat ons straalbedrijf dichtbij Friesland in staat heeft gesteld elk proces te perfectioneren. We erkennen het belang van een goede voorbehandeling en kunnen daarom altijd de beste methode kiezen, zij het stralen dan wel een badenreeks.

Daarmee kan voorkomen worden dat uw producten binnen korte tijd al gaan onthechten, schilferen en blazen. Als straalbedrijf vlakbij Friesland kenmerken we ons door middel van onze no-nonsense mentaliteit, ervaring en scherpe tarieven.

Contact opnemen?

Op zoek naar een straalbedrijf nabij Friesland? Meijn Coatings staat voor u klaar. Aarzel niet en neem nu contact op. U kunt ons bellen op 0227- 608 002, een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. We zijn u graag van dienst.

Contact opnemen Bel ons gelijk

© Copyright 2018  –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V.