Straal en poedercoaten in Noord-Holland

Beschikt u over materialen zoals staal of aluminium die u had willen voorzien van een beschermlaag? Meijn Coatings kan u deze dienst leveren. Wij specialiseren ons in deze techniek, die poedercoating wordt genoemd. Wij zijn tien jaar geleden begonnen als klein bedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat werknemers met jarenlange ervaring in dienst heeft, en de modernste apparatuur tot zijn beschikking heeft. Poedercoaten verhoogt de duurzaamheid van uw materiaal aanzienlijk. Uw materiaal laten voorzien van een beschermlaag is daarom een belangrijke investering die zich op termijn weer zal terugbetalen. Meijn Coatings is u graag van dienst en kan uw staal en/of aluminium stralen en poedercoaten in Noord-Holland en omgeving.

Wilt u materiaal straal en poedercoaten in Noord-Holland?

Materialen zoals staal en aluminium worden op grote schaal gebruikt in de bouw. Het is van groot belang dat deze materialen een lange tijd mee gaan. Om die duurzaamheid te verzekeren kunt u uw materialen laten poedercoaten. Dit is een proces waarbij een beschermlaag op het staal of aluminium wordt aangebracht. Meijn Coatings kan uw materiaal voorzien van de mooiste beschermlaag die er voor zal zorgen dat uw materiaal vele jaren langer mee zal gaan. Poedercoating is daarom een investering die zich absoluut laat terugbetalen.

Meijn Coatings is een servicegericht ‘’no-nonsense’’ bedrijf en wil niets minder dan het beste voor u. Wij hebben de afgelopen tien jaar het poedercoaten geperfectioneerd. Zo hechten we een groot belang aan een goede voorbehandeling. Deze voorbereiding is belangrijk, omdat de coating anders binnen enkele maanden al kan gaan onthechten, schilferen en blazen. Dat is iets wat we bij Meijn Coatings willen voorkomen. Om een perfecte beschermlaag te garanderen maken onze ervaren spuiters gebruik van moderne Wagner spuitapparatuur. Ook gebruiken we dubbele buffers voor de spuitcabines, die voor een hoge flexibiliteit zorgen. Meijn Coatings biedt u daarom een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, en verzekert u van zeer korte levertijden.

Neem nu contact met ons op

Zoekt u een bedrijf dat uw materialen kan stralen en poedercoaten in Noord-Holland en omgeving? Meijn Coatings is dat bedrijf voor u. Had u meer willen weten over het coaten van staal of aluminium? Dan helpen wij u graag verder. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0227 – 608 002, of ons contactformulier invullen.

Contact opnemen Bel: 0227 608 002

© Copyright 2019 –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V. – Design & Online Marketing

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl