Staalbedrijf Noord-Holland

Bent u op zoek naar een staalbedrijf die bepaalde werkzaamheden voor u kan uitvoeren of waar u specifieke materialen kunt verkrijgen? Meijn Coatings is een staalbedrijf in Noord-Holland dat gespecialiseerd is in poedercoating van staal en aluminium. Poedercoaten is een proces waarbij staal en aluminium worden voorzien van een beschermlaag. Meijn Coatings bestaat 10 jaar en in deze 10 jaar is het uitgegroeid van een kleine coaterij tot een volwaardig bedrijf. Als staalbedrijf gevestigd in Noord-Holland merken we dat de vraag naar straalcapaciteit toeneemt. In onze coaterij werken we daarom onder andere met dubbele buffers in meerdere spuitcabines, zodat we levertijden extreem kort kunnen houden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Over Meijn Coatings

De coaterij is gevestigd in Medemblik en is inmiddels een servicegericht “no-nonsense” bedrijf, waarbij uw product kleurrijk verduurzaamd wordt. Voor het coaten van aluminium en staal maakt Meijn Coatings gebruik van moderne Wagner spuitapparatuur. Dompelreeksen voor staal en aluminium en een straalcabine maken het mogelijk om voor elke toepassing de juiste voorbehandeling voor uw materiaal te kiezen. Het gebruik van moderne Wagner spuitapparatuur alsmede de jarenlange ervaring van onze spuiters zorgen ervoor dat uw materialen in de juiste laagdikte gespoten worden. Het gebruik van dubbele buffers voor de diverse spuitcabines zorgen voor een uitermate hoge flexibiliteit, waardoor uw materiaal ontzettend snel behandeld is en weer voor u klaarstaat. En daar zijn we bij Meijn Coatings trots op!

De diensten van Meijn Coatings

Voor een perfecte poedercoating van uw stalen of aluminium materiaal komt u dus naar Meijn Coatings. Voor een uitmuntend resultaat is een goede voorbereiding echter erg het halve werk. Indien het materiaal geen goede voorbehandeling krijgt, zal de coating binnen enkele maanden tot een paar jaar gaan schilferen, blazen en onthechten. Meijn Coatings zorgt ervoor dat dit voor u niet het geval is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om via een badenreeks te werken. De chemicaliën die daarbij worden gebruikt, worden geleverd door de MAVOM en voldoen aan de door QualiCoat gestelde eisen. De badenreeks ziet er als volgt uit:

1. Ontvettingsbad: Dit bad ontvet en reinigt het materiaal.

2. Beitsbad: Dit bad etst de toplaag van het materiaal en verwijdert de oxidelaag.

3. Conversiebad: Hierdoor wordt de hechtlaag aangebracht die zorgdraagt voor een uitmuntende hechting van de poedercoating.

4. Geforceerd drogen: Na de voorgaande baden, wordt het materiaal geforceerd gedroogd bij een temperatuur van 80 graden Celsius. Hierdoor is het materiaal in zeer korte tijd gereed om te worden gepoedercoat.

De baden zorgen voor de verwijdering van diverse chemicaliën en staan in cascade geschakeld. Via een in de badenreeks opgestelde waterzuiveringsinstallatie wordt het afvalwater gereinigd. Vervolgens wordt dit gereinigde water probleemloos in het riool geloosd.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten als staalbedrijf in Noord-Holland? Bijvoorbeeld welk systeem voor uw materiaal het meest geschikt is. Of wilt u direct een afspraak maken voor het poedercoaten van uw materialen? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen Bel: 0227 608 002

© Copyright 2019 –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V. – Design & Online Marketing

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl