Specialist in het coaten van aluminium

Aluminium is een veel gebruikt product in de bouw en wordt vooral gebruikt voor de toepassing van gevelbeplating, muurafdekkers, kozijnen, daktrimmen- en goten. Daarnaast wordt aluminium ook veel gebruikt in machinebouw, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Grote kans dat u ook met aluminium werkt, en om de producten die u van aluminium vervaardigd een langere levensduur te garanderen kunt u voor het coaten van aluminium kiezen. Om ervoor te zorgen dat het coaten van uw aluminium met de grootste zorg en kwaliteit gedaan wordt, kunt u ervoor kiezen om dit door Meijn Coatings te laten doen. Wij hebben al jarenlang ervaring met het coaten van uiteenlopende aluminium producten zoals zetwerk en profielen maar ook diverse andere onderdelen van aluminium. Kies er dus voor om extra kwaliteit van uw aluminium producten te garanderen door het verlengen van de levensduur door het coaten van aluminium! Meer weten? Neem dan contact op met Meijn Coatings.

Jarenlange ervaring met het coaten van aluminium

Door onze jaren lange ervaring weten wij dat het belangrijk is om aluminium goed voor te behandelen, alleen op die manier kunnen wij de verlengde levensduur en kwaliteit van uw producten garanderen. Daarom hebben wij de beschikking over een badenreeks die het coaten van aluminium door ons nog meer kwaliteit geeft. Onze badenreeks bestaat uit:

    • Een ontvettingsreeks om het aluminium te reinigen en ontvetten
    • Een beits bad om de toplaag van het aluminium te etsen en de oxide laag te verwijderen
    • Een conversie bad voor het aanbrengen van een hechtlaag om een optimale hechting van de coating te garanderen
    • Geforceerd drogen om het materiaal snel klaar te maken voor de coating

Diverse spoelbaden om chemicaliën van het aluminium te spoelen voor een optimaal resultaat

Door onze jarenlange ervaring weten wij dus precies wat aluminium nodig heeft. Wij hebben het optimale proces ontwikkeld om de levensduur van uw producten te verlengen door het coaten van aluminium.

Kwaliteitswaarborging

Wij garanderen kwaliteit, dit kunnen wij garanderen omdat wij volgens diverse kwaliteitsvoorschriften werken. Zo gebruiken wij alleen QualiCoat gecertificeerde poeders voor het coaten van aluminium en gebruiken wij geen teruggewonnen poeders. Dit betekend dat wij de kwaliteit van onze coatings kunnen garanderen omdat de structuur en metalliek van de toplaag behouden blijft. Daarnaast worden al onze producten volgens kwaliteitsnorm VISEM kwaliteitsklasse 2 gecontroleerd. Wilt u meer weten over onze kwaliteitswaarborging of de VISEM kwaliteitsklasse? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Heeft u vragen over het coaten van aluminium of een van onze andere diensten? Bel dan 0227-608 002 of neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt direct een offerte aanvragen voor uw aluminium producten wanneer u contact met ons op neemt!

Contact opnemen Bel: 0227 608 002

© Copyright 2018  –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V.

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl