Over ons

Maak kennis met Meijn Coatings. Wij zijn een straalbedrijf dat diverse materialen kan poedercoaten voor zowel bedrijven als particulieren. Ons bedrijf is ruim 10 jaar geleden opgericht. Destijds begonnen we als een klein coaterijtje met slechts één spuitcabine. Sindsdien zijn we echter steeds verder en verder uitgegroeid. Inmiddels is Meijn Coatings een modern service gericht ‘no-nonsense’ bedrijf. Wij kunnen uw producten op kleurrijke wijze verduurzamen. U zult zien dat wij met glans aan uw verwachtingen voldoen!

Onze dienstverlening

Meijn Coatings is als straalbedrijf specialist op het gebied van het coaten van materialen als aluminium en staal, en het poedercoaten van materialen. U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende diensten:

Bij het coaten en poedercoaten wordt een beschermlaag op uw materiaal aangebracht. De duurzaamheid van deze beschermlaag staat of valt echter met een goede voorbehandeling van het materiaal. Dit belang erkennen we bij Meijn Coatings als geen ander. Daarom maken we gebruik van een badenreeks om uw materialen klaar te maken voor het coaten.

Innovatieve technieken en moderne apparatuur

Wij maken gebruik van innovatieve technieken en de modernste apparatuur. Zo maken we onder meer gebruik van dompelreeksen. Dompelreeksen voor staal en aluminium en een straalcabine maken het mogelijk om voor elke toepassing de juiste voorbehandeling voor uw materiaal te kiezen.

Ook beschikt ons straalbedrijf over moderne spuitapparatuur. Het gebruik van moderne Wagner spuitapparatuur alsmede de jarenlange ervaring van onze spuiters zorgen er voor dat uw werk in de juiste laagdikte gespoten wordt. Het gebruik van dubbele buffers voor de diverse spuitcabines zorgen voor een uitermate hoge flexibiliteit, waardoor levertijden extreem kort gehouden kunnen worden. Moderne meetapparatuur en geïntegreerde software bewaken verder de kwaliteit en de voortgang van de orders en productieprocessen.

Verder wordt voortdurend gewerkt aan de verdere ontwikkeling van Meijn Coatings. Gezien de toenemende vraag naar straalcapaciteit is onze productiehal in het najaar van 2016 uitgebreid voor de plaatsing van een volledig automatische straalhal van Leering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons straalbedrijf of over onze verschillende diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om u te adviseren over onze dienstverlening, of om de mogelijkheden met u te bespreken. Meijn Coatings kan poedercoaten voor bedrijven en particulieren. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0227- 608 002 , een e-mail te sturen of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Bel ons gelijk

© Copyright 2019 –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V. – Design & Online Marketing

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl