Diensten

Meijn Coatings is een flexibel straalbedrijf. Wij kunnen u meerdere diensten leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder meer de volgende diensten:

Als straalbedrijf zijn we expert op het gebied van het stralen, dompelreeksen en poedercoaten van diverse materialen, waaronder staal en aluminium. Om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn maken we gebruik van innovatieve technieken en geavanceerd apparatuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten die wij u kunnen leveren. Meijn Coatings is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren.

Een goede voorbehandeling

Om uw product zo goed als mogelijk te kunnen behandelen dient deze een goede voorbehandeling te krijgen. Bij Meijn Coatings hebben we een methode ontwikkeld om uw materialen van deze goede voorbereiding te kunnen voorzien. Zo kunnen we voorkomen dat de coating die we voor u aanbrengen al binnen relatief korte tijd kan gaan schilferen, blazen en onthechten. Dit doen we door met een badenreeks te werken. Wij dompelen uw producten in diverse baden alvorens we deze gaan poedercoaten. Daarmee kunnen we het materiaal ontvetten, reinigen, etsen en ontdoen van de oxidelaag. Door daarna een hechtlaag aan te brengen en het materiaal geforceerd te drogen is het materiaal vervolgens helemaal gereed voor het poedercoaten.

Het poedercoaten van aluminium en staal

De materialen die we voornamelijk poedercoaten zijn aluminium en staal. Dergelijke materialen worden veelvuldig gebruik in de constructie en bouw en kunnen dus goed een beschermlaag gebruiken. Omdat de materialen ook voor veel andere toepassingen gebruikt kunnen worden, kunnen wij bij Meijn Coatings verschillende vormen van poedercoating aanbieden. Wij kunnen rekening houden met het gebruik dat u voor ogen heeft, zoals binnen- of buitengebruik. Er komen verschillende aspecten kijken bij het kiezen van de juiste behandelmethode voor uw type materiaal Meijn Coatings adviseert u graag over de juiste voorbehandelingsmethode en coating voor uw materiaal.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u graag vrijblijvend advies over onze verschillende diensten. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Ons straalbedrijf is werkzaam voor bedrijven en particulieren. U kunt ons per telefoon bereiken door te bellen naar 0227- 608 002 . Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.

Contact Bel ons gelijk

© Copyright 2019 –  Algemene voorwaarden  –  Algemene garantievoorwaarden  –  SitemapOntwikkeld door Best4u Group B.V. – Design & Online Marketing

Contact
Afspraak maken
0227 – 608 002
info@meijncoatings.nl